Programma

Op woensdag 16 november is er een Pietenlunch vanaf 12.30 uur – De pannenkoeken worden weer gebakken door Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest

Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen Reuze Zeepbellen maken met Tante Jo – In de workshopruimte kunnen kinderen zelf kleine zeepjes maken.

Op zaterdag 19 november opent het Pakjeshuis om 11 uur. Er is van alles te ontdekken! Vanaf 12.30 uur is er een Pietenlunch. Kom pannenkoeken eten! De pannenkoeken worden weer gebakken door Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest.

Vanaf 14.00 uur is er De Pietenschool; neem plaats in een lesbankje in de Pietenklas. Wie staat er voor de klas? En wie wordt een echte profpiet? Leer alles wat Pieten moeten weten!

Op woensdag 23 november is er een Pietenlunch vanaf 12.30 uur – De pannenkoeken worden weer gebakken door Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest

Vanaf 14.00 uur komt Piet Mondriaan! Hij gaat met de kinderen schilderen. Wat is jouw lievelingskleur?

Op zaterdag 26 november opent het Pakjeshuis om 11 uur. Er is van alles te ontdekken! Vanaf 12.30 uur is er een Pietenlunch. Kom pannenkoeken eten! De pannenkoeken worden weer gebakken door Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest.

Theatergroep Spiegel heeft weer een kindertheaterspektakel gemaakt! Om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur zijn er voorstellingen! Dat wil je toch niet missen? kaartjes kosten 3,50

Op woensdag 30 november is er een Pietenlunch vanaf 12.30 uur – De pannenkoeken worden weer gebakken door Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest

Vanaf 14.00 uur gaan alle Pieten bewegen! Sport en spelactiviteiten in samenwerking met Sportbedrijf Interactie.

Zaterdag 3 december is het Grote Sinterklaas Ontbijt om 9.00 uur. Wat zou Sinterklaas op zijn broodje lusten? Dit speciale Sinterklaasontbijt wordt gehouden naast de Ijsbaan op ’t Weitje. Je moet wel even van tevoren aanmelden! Kosten 9 euro per kind.

Vanaf 14.00 uur gaan de Pieten met Sinterklaas naar de IJsbaan om te schaatsen. Ga jij ook mee? Er is muziek en het wordt een feestje.

De entree voor het pakjeshuis is gratis. ook activiteiten zoals de minigolf, blokkenbouwen, vangspel etc zijn gratis. voor de grabbelton en workshops moet wel worden betaald. De pannenkoeken tijdens de Pietenlunch kosten 3,00 per stuk.